Vertaa äänikirjoja

Ihmisten mielipiteisiin yleensäkin ottaen, ja siihen mistä juuri sinä pidät tietyssä palvelussa, vaikuttaa moni asia. Me olemme kokeilleet kaikkia palveluita ja olemme sitä mieltä, että Nextory on niistä paras. Viimeisimpien palveluiden päivitysten myötä Nextory on yksinkertaisesti ohittanut sekä Storytelin että BookBeatin. Heidän sujuva sovelluksensa ja käyttäjäystävällinen design on kertakaikkiaan parempi kuin kilpailijoiden. Nextory on myös vaihtoehdoista halvin. Se maksaa 9,99 € verrattuna kilpailijoiden hintoihin 14,99 € ja 16,99 €, mikä tekee vuodessa eroa 12 – 36 € euroa.

Meidän mielestämme monet asiat ovat tärkeitä, ja olemme koonneet tälle sivulle listan, jossa vilkaisemme näitä eri äänikirjapalveluita vähän tarkemmin. Lista antaa sinulle sujuvan kokonaiskuvan kaikista äänikirjapalveluista ja siitä, mitä eroja niissä on, ja vertaa äänikirjapalveluita. Meidän silmissämme Nextory on paras, ja suosittelemme sinua siksi kokeilemaan heidän palveluaan. Jos klikkaat eri palveluita, pääset lukemaan lisää jokaisesta erillisestä äänikirjapalvelusta. Suosittelemme sinua siis hyödyntämään arvosteluitamme ja vertailemaan äänikirjapalveluita selvittääksesi, mikä niistä tulee sopimaan sinulle parhaiten.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

13.99 euro

kuukaudessa

Paras hinta-laatusuhde ja testin paras


Kokeile ilmaiseksi 14 päivää

Suuri valikoima

Yksi käyttäjä

Lataa kirjoja offline-tilaan

Tyylikäs ja yksinkertainen sovellus

Paras asiakaspalvelu, helppo sanoa irti

16.90 euro

kuukaudessa

Hyvä kaikessa!

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää

Todella suuri valikoima

Yksi käyttäjä

Lataa kirjoja offline-tilaan

Siisti, sujuva ja nopea sovellus

Helppo sanoa irti!

16.99 euro

kuukaudessa

Johtaa markkinoita

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää

Suurin valikoima

Vapaa määrä käyttäjiä

Lataa kirjoja offline-tilaan

Helppokäyttöinen ja sujuva sovellus

Helppo sanoa irti!

Palveluiden kokeileminen on ilmaista, mutta jotta saisit parhaan kokemuksen alusta alkaen, on tärkeää, että valitset tarkkaan. Arvostelumme ovat objektiivisia, ja ne tulevat siksi auttamaan sinua valinnassasi. Suuri etu on kuitenkin, että voit kokeilla kaikkia palveluita täysin ilmaiseksi. Jos ensimmäinen valintasi ei siis tunnu täysin oikealta, voit vaihtaa toiseen ilman, että se maksaa sinulle yhtään mitään.

Arvosteluperusteet

Me osoitteessa parasäänikirja.fi olemme valinneet neljä perustetta, jotka mielessä me olemme arvostelleet sovellukset niitä vertaillessa.

  • Valikoima: Miten monia eri äänikirjoja palvelu tarjoaa, ja miten moneen kategoriaan ne kuuluvat. Mitä useampia ääni- ja e-kirjoja palvelu tarjoaa, sitä korkeammat pisteet se on saanut.
  • Sovelluksen laatu: Miten hyvä sovellus on? Onko sitä helppo käyttää ja onko design sujuva? Kaikki nämä asiat vaikuttavat äänikirjakokemukseen, ja siksi olemme ottaneet myös ne mukaan yhdeksi perusteeksi.
  • Asiakaspalvelu: Miten nopeasti yritys auttaa, jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa, ja miten helppoa tilauksen keskeyttäminen on? Nämä asiat vaikuttavat tämän perusteen pisteisiin.
  • Hinta-laatu-suhde: Mitä sovellus maksaa valikoimaan ja laatuun nähden? Minkä vastineen äänikirjapalvelu tarjoaa rahallesi?

Mikä palvelu sinun kannattaa valita?

Jotta tästä vertailusta tulisi mahdollisimman objektiivinen, me päätimme kokeilla äänikirjapalveluita monen kuukauden ajan. Näin saimme kunnollisen kuvan siitä, mitä niillä on tarjottavana. Testimme ovat osoittaneet, että Nextory on paras, ja suosittelemme sinua siksi käyttämään juuri kyseistä palvelua. Parasäänikirja.fi tarjoaa eksklusiivisen alennuskoodin, jota hyödyntämällä voit kuunnella ilmaiseksi kokonaiset 14 päivää. Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin sinut siirretään suoraan Nextoryn sivuille.

Parasäänikirja