Me autamme sinua löytämään täydellisen äänikirjapalvelun.

Me rakastamme kirjoja – hauskaa että olet samaa mieltä!

Täältä voit lukea vähän lisää meistä, jotka ylläpidämme sivua parasäänikirja.fi.

Tietoa meistä

Hauskaa, että olet kiinnostunut äänikirjoista, koska mekin olemme ☺ Totuus on, että me pidämme kaikista kirjoista, mutta viime vuosina olemme innostuneet yhä enemmän juuri äänikirjoista. Syy on yksinkertaisesti se, että niitä on helpompi ”kuluttaa” kuin tavallisia kirjoja.

Sebastian ja minä, joka loin tämän sivuston, pidämme kirjoista. Me haluamme, että kaikilla on mahdollisuus lukea tai kuunnella kirjoja mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Olemme sitä mieltä, että äänikirjojen vallankumous on tehnyt kirjojen kuuntelemisesta ja lukemisesta helpompaa kaikkien osalta. Kuten me kaikki tiedämme, kirjat ovat aivan tietoon ja oppimiseen, mutta äänikirjat voivat myös olla rentouttavia tai jännittäviä.

Suosio on johtanut siihen, että markkinoille on ilmestynyt monia eri palveluita, ja parhaan äänikirjapalvelun löytäminen on vaikeaa. Me itse olemme kokeilleet eri palveluita ja voisimme melkeinpä kutsua itseämme alan ja eri vaihtoehtojen asiantuntijoiksi. Nyt haluamme jakaa osaamistamme, jotta voisit helpommin löytää juuri sen äänikirjapalvelun, joka sopii sinulle parhaiten.

Monet tämän päivän äänikirjapalveluista ovat erittäin sujuvia. Annamme sinulle kokonaiskuvan, jonka avulla voit löytää juuri sen äänikirjapalvelun, joka sopii sinulle. Olemme arvostelleet ja kokeilleet kaikkia sovelluksia tarkkaan, ja olemme itse asiassa aika ylpeitä kaikesta tiedosta, jota olemme nyt valmiita jakamaan. Toivottavasti sinä, kuten me, tulet löytämään monia mahtavia kuunneltavia äänikirjoja tulevina vuosina.

Vilkaise listaamme testin parhaista palveluista, ja lue lisää siitä tai niistä äänikirjapalveluista, jotka kuulostavat kiinnostavilta. Sen jälkeen ehdotamme, että kokeilet yhtä palveluista – pääset kokeilemaan ilmaiseksi 14 päivän ajna, jos klikkaat jotakin linkeistämme. Toivottavasti pidät palveluista yhtä paljon kuin me.

Ota yhteyttä meihin osoitteessa parasäänikirja.fi

Jos haluat ottaa yhteyttä meihin, voit kirjoittaa meille Facebook-sivujemme kautta, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti. Voit kirjoittaa mistä tahansa – kirjavinkeistä muutosehdotuksiin sivuillamme. Pidämme tietysti kirjoista keskustelemisesta, koska se on suosikkiaiheemme. Olisimme myös kiitollisia, jos arvostelisit ne eri palvelut, joita kokeilet. Näin voimme yhdessä auttaa vielä usempia löytämään juuri heille sopivan äänikirjapalvelun.

Disclaimer

Parasäänikirja.fi ei ole palvelu, jonka avulla äänikirjoja voi kokeilla. Me tarjoamme vain tietoa eri palveluista, jotta ihmiset voisivat helpommin löytää juuri sen äänikirjapalvelun, joka sopii heille. Joissakin tapauksissa saamme korvausta yrityksiltä, joista kirjoitamme. Emme kuitenkaan ota tätä huomioon, kun arvostelemme ja arvioimme eri vaihtoehtoja. Kirjoitamme vain ja ainoastaan omista mielipiteistämme ja siitä, mitä olemme itse kokeneet käyttäessämme eri äänikirjapalveluita.

Parasäänikirja