Storytel

Kaksi syytä alkaa kuunnella nyt!

–  Suurin valikoima.

– Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Tietoa Storytelista

Storytel perustettiin vuonna 2005 eri nimellä, mutta vuonna 2007 palvelun nimeksi tuli juuri Storytel, ja yritys alkoi työskennellä juuri äänikirjojen kanssa. Määrä tyytyväisiä asiakkaita ei vaikuta suurenevan, ja monet kilpailijat ovat onnistuneet kehittävän paremman palvelun. Se toimija, jonka valikoima on levein, ja joka antaa sinulle asiakkaana pääsyn suurimpaan määrään eri äänikirjoja on Storytel. Suuri valikoima riippuu suureksi osaksi siitä, että he ovat olleet markkinoilla niin pitkään.

Storytel kampanjakoodi & alennus

Tällä hetkellä Storytel antaa sinun kokeilla sovellusta ja kuunnella heidän äänikirjojaan ilmaiseksi 14 päivän ajan. Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa, palveuun ei siis tarvitse sitoutua miksikään tietyksi ajaksi. Voit kokeilla kaikkia toimintoja nähdäksesi, onko Storytel oikea äänikirjapalvelu sinulle. Me osoitteessa parasäänikirja.fi uskomme, että saatat pettyä Storyteliin, mutta heillä on kuitenkin jonkin verran tyytyväisiä asiakkaita.

Storytel tilaus

Storytelin tilaukseen ei liity sitoutumisaikaa, ja saat myös kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan voidaksesi päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä. Voit siis rekisteröityä ja kokeilla palvelua 14 päivän ajan, ja sitten yksinkertaisesti lopettaa tilauksen maksamatta yhtäkään euroa. Kokeillaksesi palvelua, sinun on syötettävä korttitietosi, mutta sinulta ei veloiteta mitään, jos päätät olla jatkamatta tilausta ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Muista kuitenkin, että et voi jatkaa kuuntelemista tilauksen lopettamisen jälkeen, joten älä irtisano sopimusta heti, vaan odota kunnes olet kokeillut palvelua kunnolla. Aikaisemmin Storytelilla oli monia eri tilauksia, yksi rajoitetulla kuuntelumäärällä ja toinen rajattomalla määrällä. Nykyisin olemassa on kuitenkin enää yksi tilaus, jolla saat kuunnella miten paljon tahansa, ja joka maksaa 16,99 €/ kuukausi.

Storytel sovellus

Storytelin sovellus on meidän mielestämme ihan ok. Suosikkiosamme on, että pystyt todella helposti jatkamaan siitä, mihin jäit viimeisellä kuuntelukerrallasi. Näin voit nopeasti ja helposti aloittaa kuuntelemisen seuraavalla kerralla. Myös koekuunteluun pääse käsiksi helposti, mikä on kätevää varsinkin, jos et vielä ole täysin varma, oletko löytänyt oikean kirjan. Sovelluksessa on kuitenkin paljon parantamisen varaa, ja jotkut toiminnot toimivat melko huonosti.

Offline-tila

Voit tallentaa miten monta kirjaa tahansa kuunneltavaksi myöhemmin offline-tilassa. Kun olet yhdistänyt itsesi langattomaan verkkoon, voit sujuvasti ladata kaiken, mitä haluat kuunnella tai lukea myöhemmässä vaiheessa. Valitset tilisi asetuksista helposti, minkä kirjojen haluat olevan luettavissa tai kuunneltavissa offline-tilassa, ja voit muuttaa asetuksia milloin tahansa. Tämä on täydellistä lomaa varten – itse kuuntelin kaikki Harry Potterit Espanjan lomalla.

Sovelluksen e-kirjat

Jos luet e-kirjoja, Storytel tarjoaa muutamia toimintoja, jotka tekevät lukemisesta silmillesi mahdollisimman helppoa. Voit itse asettaa tekstin koon ja muuttaa valoasetuksia. Sovellus tarjoaa erillisen yötilan, joka on mukautettu niin, että saisit parhaan mahdollisen kokemuksen yöaikaan. Silmistä huolehtiminen on tärkeää – haluathan voida sekä lukea että kuunnella koko elämäsi ajan.

Joskus sovelluksen nopeutta haluaa myös muuttaa. Ehkä haluat kelata läpi ne osat, jotka olet jo kuullut aikaisemmin, vähän nopeammin, tai etsit jotakin erityistä, jonka haluat kuunnella uudelleen. Tämä onnistuu helposti Storytelilla, ja saatavilla olevat nopeudet ovat seuraavat:

Hyödyt:
 • 1x
 • 1,25x
 • 1,5x
 • 1,75
 • 2x

Fiksu toiminto on myös se, että voit itse arvostella äänikirjat, mikä auttaa muita käyttäjiä löytämään hyviä äänikirjoja. Toivottavasti muiden kuuntelijoiden arvosanat voivat myös auttaa sinua löytämään jonkin hyvän äänikirjan joskus. Arvostelu tehdään 1-5 tähden asteikolla, jolla viisi tähteä on tietysti paras mahdollinen arvosana.
Storytel auttaa sinua löytämään kiinnostavia kirjoja nopeasti ja sujuvasti, jos tiedät jo vähän sinne päin, mitä olet etsimässä. Voit seuloa esiin esimerkiksi pelkästään englannin kieliset kirjat, jotka kuuluvat johonkin tiettyyn genreen. Näin pääset heti valitsemaan äänikirjoista, jotka ainakin saattavat olla sinusta kiinnostavia. Aika on monien meistä mielestä tärkeää, sillä emme halua hukata turhaa aikaa kirjojen etsimiseen, vaan mieluummin niiden kuunteluun!

Tee arkipäivästä seikkailu!

Kategoriat

Jotta löytäminen olisi sinulle vielä helpompaa, Storytel on luonut erittäin yksityiskohtaisen listan kategorioistaan. Tästä näet kategoriat ja likimääräisen lukuja kirjoja saatavilla tällä hetkellä.

 • Romaanit 15 600
 • Kielet 250
 • Jännitys 4 300
 • Nuoret 3 160

 • Erotiikka 3 650
 • Tieto 4 170
 • Lapset 5 240
 • Fantasia 4 130

 • Elämäkerrat 4 770
 • Dekkarit 6 550
 • Kehitys 6 300
 • Talous 2 217

Jos haluat kuunnella jotakin tiettyä kategoriaa, voit seuloa kirjoja sen mukaan ja päästä lähemmäksi oikeata kirjaa. Voit sitten jatkaa hakuasi alla listattujen kriteerien avulla.

 • Luetuimmat viime viikolla
 • Kaikista luetuimmat ikinä
 • Kirjan nimi A-Ö
 • Kirjailija A-Ö
 • Korkein arvosana
 • Hiljattain lanseeratut

Storytel lahjakortti

Jos sinulla on ystäviesi parissa äänikirjatoukkia, Storytel lahjakortti saattaa olla hyvä lahjaidea. Ostat lahjakortin helpoiten Storytelin nettisivuilta, ja vaihtoehtoja on neljä:

 • 1 kuukausi – 16,99 €
 • 3 kuukautta – 47,99 €
 • 6 kuukautta – 89,99 €
 • 12 kuukautta – 169,99 €

Voit maksaa joko kortilla tai SAS Eurobonus-pisteillä. Storytel lahjakortin ostaminen sujuu hyvin myös henkilölle, jolla on jo tili. Kun vastaanottaja syöttää koodin (myös tämä tapahtuu suoraan Storytelin verkkosivuilla) tilaus pitenee yksinkertaisesti lahjakortin määräämällä ajanjaksolla, eikä kortilta veloiteta rahaa ennen kuin lahjakortin voimassaoloaika on päättynyt. Lahjakortin kautta luotu tili toimii täsmälleen samalla tavalla kuin tili, joka on luotu tavallisen rekisteröinnin kautta. Sinun ei tarvitse lopettaa Storytelia tilauksen päättyessä, jos et halua jatkaa. Storytelin lahjakortit ovat voimassa 12 kuukauden ajan niiden ostamispäivämäärästä lähtien.

Storytelin irtisanominen

Kun väsyt Storytelin käyttämiseen, palvelun irtisanominen on helppoa. Kirjaudu vain sisään tilillesi tietokoneella, ja siirry asetuksiisi. Sieltä pääset helposti perumaan tilauksen, ja saat lopuksi vielä vahvistuksen sähköpostiisi. Huomaathan, että et voi irtisanoa palvelua sovelluksesta, joten kirjaudu siis sisään tietokoneella.

Maksumenetelmät

Storytel tarjoaa tietysti klassiset maksumenetelmät, ja voit siis hyödyntää joko VISA- tai MasterCard-korttiasi. Storytelissa on kuitenkin ainutlaatuista se, että voit myös käyttää SAS Eurobonus-pisteitäsi. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos matkustat paljon, mutta suurin osa asiakkaista käyttää tietysti perinteistä maksukorttia. Me osoitteessa parasäänikirja.fi olemme sitä mieltä, että Storytel on palveluista paras, ja koska voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan, sinulla ei ole mitään syytä olla antamatta Storytelille mahdollisuus tuoda arkeesi vähän seikkailua.

Jos et ole varma siitä, onko tämä palvelu sinulle oikea, voit aina vertailla eri äänikirjapalveluita täältä. Pääset sieltä näkemään kaikkien plussat ja miinukset, ja voit niin löytää juuri sinulle parhaan palvelun.

Parasäänikirja