Nextory

Kolme hyvää puolta Nextoryssa

– Paras ja hinta-laatusuhteeltaan järkevin vaihtoehto.

– Rajaton pääsy äänikirjoihin.

– Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan!

Tietoa Nextorysta

Nextory on digitaalinen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen jättimäisen valikoiman ääni- ja e-kirjoja. Saat pääsyn heidän palveluunsa maksamalla kiinteän kuukausimaksun. Nextory uusi brändinsä vuonna 2013 ja on siitä lähtien kasvanut nopeasti suureksi suosikkisovellukeksi suomalaisten keskuudessa. Vuonna 2018 Nextory kasvoi nopeammin kuin mikään muu äänikirjayritys, mikä on todiste heidän palvelunsa laadusta. Nextory ei vielä johda markkinoita, mutta lähestyvät hyvää vauhtia. Voit kokeilla heidän palveluaan täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Nextory on ruotsalainen yritys, jonka visio on tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat ääni- ja e-kirjat. He ovat tähän mennessä napanneet monien suomalaisten huomion hinta-laatusuhteelta hyvien vaihtoehtojensa ja ystävällisen asiakaspalvelunsa ansiosta.

Nextory ei ole markkinoiden suurin tekijä, mutta he kääntävät tämän hyödykseen keskittymällä tuotteeseensa ja asiakkaisiin. Tämä fokus on tehnyt sovelluksesta erittäin helppokäyttöisen, ja hinnat ovat samalla markkinoiden parhaat. Nextory uskoo itse palveluunsa niin paljon, että he antavat sinun kokeilla sitä täysin ilmaiseksi luottavat siihen, että tulet pitämään siitä tarpeeksi paljon jatkaaksesi kuuntelemista ilmaisjakson päätyttyä.

Nextoryn hinnat

Yksi monesta asiasta, joka erottaa Nextoryn sen kilpailijoista, on se, että heillä on useita hintatasoja yhden sijaan. Nextory on siis kehitellyt monia eri hintavaihtoehtoja, jotka on mukautettu erilaisia elämäntapoja varten. Nextorylla on yhteensä kolme tilausvaihtoehtoa, joiden hinnat ja tarjonnat eroavat toisistaan.

 • Hopea, 9,99 €/ kk:

Nextoryn hopeatilaus on tilausvaihtoehdoista paras, ja sen hinta on markkinoiden edullisin. Paketti sisältää suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja, mutta sillä ei saa pääsyä bisneskirjoihin eikä kaikkiin uusiin kirjoihin. Jos sinulla ei ole tarvetta kuunnella kirjaa heti samana päivänä, kun se julkaistaan ja haluat priorisoida hintaa, hopeatilaus on sopiva sinulle. Hopeatilaajana saat pääsyn uusiin titteleihin vähän myöhemmin, ja Nextoryn hintaa ajatellen tämä on erittäin hyvä valinta.

Olemme kokeilleet kaikkia eri äänikirjapalveluita, jotka ovat saatavilla Suomessa, ja päättäneet nimittää Nextoryn Hopeatilauksen parhaaksi hinta-laatusuhteeltaan. Valinta oli helppo paketin hinnan ja valikoiman sekä sovelluksen laadun ansiosta.

 • Kulta, 16,99 €/ kk:

Jos tunnet, että kuumat uutuudet ovat sinulle tärkeitä, Nextoryn kultatilaus on sinun vaihtoehtosi. Voit silloin kuunnella kaikkia uusia kirjoja ja titteleitä, jotka löytyvät top-listoilta. Tämä hinta Nextorylla on samaa luokkaa kuin se, mitä joudut maksamaan Storytelilla. Paras vaihtoehto on kokeilla Nextoryn palvelua, jolloin voit itse kehittää oman mielikuvasi siitä, miten se toimii. Kokeileminenhan on ilmaista 14 päivän ajan.

 • Perhe, 19,99 €/ kk

Nextorylla on perhetilaus, ja tilauksen idea ja visio onkin erittäin hyvä. Tässä paketissa kaikki saavat pääsyn kaikkiin titteleihin, ja kuka tahansa perheenjäsenistä voi kuunnella milloin tahansa. Kaikki voivat jopa kuunnella saman kirjan ja sitten keskustella aiheesta illallisen äärellä. Tämä hinta on kahdelle hengelle, mutta paketin voi myös ostaa kolmelle tai neljälle. Kolmen hengen hinta on 23,99 € ja neljän 27,99 €. 

Nextoryn tarjoamista vaihtoehdoista 9,99 € maksava hopeatilaus on se, jota me suosittelemme. Se on hinnaltaan markkinoiden ehdottomasti kannattavin vaihtoehto.

Nextory sovellus

Nextoryn kehittelemä sovellus on yksi parhaista – se on helppokäyttöinen, eikä sen kanssa ilmene juurikaan ongelmia. Nextoryn viimeiset päivitykset ovat olleet erittäin hyviä, ja sovellusta on koko ajan kehitetty entistä parempaan suuntaan. Väriltään ja tyyliltään se muistuttaa nettisivuja paljon; se on sininen, valkoinen ja yksinkertainen. Sovellus tekee eri kategorioiden välillä löytämisestä helppoa, jolloin löydät yksinkertaisesti oikeat äänikirjat. Jos etsit jotakin tiettyä, voit tietysti aina käyttää hakutoimintoa. Sovelluksessa hyvää on myös se, että pääset itse säätelemään seuraavia asioita:

 • Värejä
 • Marginaaleja
 • Tekstin kokoa
 • Kirkkautta

Näin voit aina nähdä mahdollisimman hyvin riippumatta siitä, missä tilanteessa satut olemaan. Nämä asetukset tekevät sovelluksesta erityisen hyvän niiden kannalta, jotka eivät näe ihan täydellisesti tai tarvitsevat tietyn valaistuksen, jotta silmät eivät väsyisi. Nextoryn sovellus poistaa käytännössä kaikki ongelmat, joihin saattaisit muuten kohdata, mikä tekee kokemuksesta sujuvan.

Sovelluksen lataaminen on helppoa, ja kirjojen lataaminen offline-tilaan on vielä helpompaa. Tämä on täydellistä esimerkiksi lomaa varten, jolloin sinulla ei välttämättä aina ole pääsyä mobiilidataan. Itse onnistuin lukemaan koko Hunger Games -trilogian Yhdysvaltojen matkalla. Juuri trilogia onkin sopiva, koska voit maksimissaan ladata kolme kertaa kerralla.

9Expert Score
Nextory

Hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto.

Valikoima
8
Sovelluksen laatu
9
Asiakastuk
10
Hinta-laatusuhde
10
PROS
 • Paras ja hinta-laatusuhteeltaan järkevin vaihtoehto
 • Suuri valikoima
 • Sujuva asiakastuki
CONS
 • Pienempi valikoima kuin kilpailijoilla

Lue ja kuuntele missä ja milloin tahansa

Nextory-tilauksen päättäminen

Nextory-tilauksen päättäminen kestää vain muutaman minuutin ja on erittäin helppo prosessi ilman turhia hankaluuksia. Päättääksesi Nextory-tilauksen, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään tilillesi, joko selaimessa tai sovelluksessa, ja klikata ”Päätä tilaus”. Saat silloin myös mahdollisuuden kertoa, miksi irtisanot sopimuksen, jotta Nextory voisi parantaa palveluaan, mutta tämä ei ole mikään vaatimus.

Kun olet irtisanonut tilauksesi, voit kuunnella kirjoja aina seuraavaan uusimispäivään asti, jolloin tili poistetaan käytöstä. Jos haluat palata käyttämään palvelua, voit vain kirjautua sisään tilillesi uudestaan ja aktivoida sen, jolloin kaikki sovellukseen tallentamasi kirjat tulevat olemaan tallella. Voit siis jatkaa täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit.

Nextoryn bisneskirjallisuus

Jos juuri bisneskirjallisuus on sinulle tärkeää, voit suoraan rekisteröityä Nextorylle. Nextory on nimittäin ainoa bisneskirjallisuutta tarjoava palvelu, ja kirjojen joukosta löytyykin monia kultakimpaleita. Kirjat myynnistä ja henkilökohtaisesta kehityksestä eri bisnesaloilla ovat viime vuosina tulleet yhä suosituimmaksi. Saat pääsyn tällaisiin kirjoihin kultatilauksella, joka maksaa 16,99 € per kuukausi.

Nextory-lahjakortti

Riippumatta siitä, kuka tai mikä tilanne on kyseessä, ihana äänikirjatilaus sopii aina. Mukava kesälukeminen, romaani lomamatkalle tai trilleri syksyn pimeisiin iltoihin löytyvät kaikki, kun henkilö saa lahjaksi lahjakortin. Nextoryn lahjakortin vastaanottajat saavat aina kultatilauksen, ja tilauksen ostamiseen löytyy kolme eri vaihtoehtoa:

 • 1 kuukaus – 19,99 €
 • 3 kuukautta – 50,97 €
 • 6 kuukautta – 86,65 €

Voit yksinkertaisesti joko tulostaa lahjakortin Nextorylta tai lähettää sen sähköpostitse. Me osoitteessa parasäänikirja.fi ehdotamme sähköpostin hyödyntämästä. Rakastamme myös tavallisia kirjoja, mutta puita on aina hyvä säästää.

Yhteenveto

Nextory on kaiken kaikkiaan erittäin hyvä palvelu, ja meidän mielestämme se on markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan kaikista paras vaihtoehto. Voit verrata kaikkia palveluita täältä. Nextory on valinnut kilpailijoitansa halvemman hinnan, ja me olemme sitä mieltä, että sinun kannattaa hyödyntää tarjous. Tulet saamaan pääsyn todella moniin äänikirjoihin, ja Nextory suurentaa koko ajan valikoimaa uusilla titteleillä, jolloin sinulla ei ikinä tule olemaan ongelmia löytää seuraavaa kuunneltavaa äänikirjaa. Nextory antaa sinun helposti vaihtaa tilausta milloin haluat, joten jos vaikka valitset hopeatilauksen ja näet joskus upouuden kirjan, jonka haluat välttämättä kuunnella heti, voit vain vaihtaa tilauksesi kulta-tasoksi kuukauden ajaksi .

Parasäänikirja