Mitä Game of Thrones äänikirjaa haluat kuunnella?

Riippumatta siitä, mitä Game of Thrones -äänikirjaa kuuntelet, tulet olemaan koukussa heti ensimmäisestä minuutista alkaen. Game of Thrones on eeppinen saaga, joka sisältää monia jännittäviä hahmoja, ja niiden moniulotteisuus tarkoittaa myös sitä, että sinun on kuuntelijana keskityttävä kunnolla.

Kun kuuntelet Game of Thrones äänikirjaa, keskittymistä vaaditaan jonkin verran, mutta sen ei pitäisi olla mikään ongelma. Game of Thrones, on parhaiten tunnettu TV-sarjasta, mutta kaikkien pitäisi myös kuunnella Game of Thrones äänikirja. Ala kuunnella jo tänään ja pääse mukaan seikkailulle, jollaista et pystyisi itse edes kuvittelemaan.

Mikä tekee Game of Thrones äänikirjoista niin hyviä?

Meidän mielestämme hyviä niistä tekee tarinan mahtavat hahmot. Jokainen kehittyy selkeästi kuvaillun yksityiskohtaisesti, jolloin sinä kuuntelijana todella pääset ymmärtämään heidän tekemisensä ja ajatuksensa. Martin on kuvaillut heidät erittäin hyvin, ja kehität nopeasti suhteen kaikkiin hahmoihin.

Tässä tapauksessa tunteellista suhdetta ei kuitenkaan kehity ainoastaan tarinan hahmoihin, vaan pääset myös seuraamaan taistelua hyvän ja pahan välillä. Mitä pidemmälle tarinassa pääset, sitä enemmän tulet ymmärtämään, että taisteluun vaikuttaa taistelukentillä käytyjen sotien lisäksi myös politiikka.

George R.R. Martin loi maailman, joka eroaa meidän tuntemastamme maailmasta monella tapaa, mutta johon on silti helppo vetäytyä mukaan. Tämän kyseisen maailman suosio kasvoi räjähdysmäisesti, kun siitä tehtiin TV-sarja.

Tämä on kokemus, joka sinun kannattaa hyödyntää, ja voit itse asiassa aloittaa kuuntelemisen ilmaiseksi Nextorylla 14 päivän ajan. Jos et jostakin syystä pidä Nextorysta, vaikka se on hinnan kannalta kannattavin vaihtoehto, äänikirjat löytyvät myös palveluilta Storytel ja Bookbeat, jotka molemmat myös tarjoavat mahdollisuuden kuunnella ilmaiseksi 14 päivää. Yhteensä voit siis kuunnella ilmaiseksi 42 päivän ajan, jos kokeilet kaikkia kolmea palvelua.

Valtaistuinpeli

Menneellä aikakaudella tapahtui voimakas ilmastonmuutos. Kesät kestivät vuosikymmeniä, ja niitä seurasivat eliniän kestävä talvi. Pohjoisimmassa Pohjalassa sijaitsi jäämuuri, jota vartioi elämänsä tehtävälle suojella seitsemää kuningaskuntaa fantomeilta, kylmyydeltä ja tuntemattomilta vaaroilta pyhittänyt veljeskunta. Muurin ympärille sijoittuvat tapahtumat enteilevät kuitenkin tulevaisuutta täynnä epävarmuutta ja sotia. Robert Baratheon ja Eddard Stark vapauttivat kerran aikoinaan seitsemät kuningaskunnat hullulta lohikäärmeherra Aerysilta, ja valtaistuimelle nousi Robert, kun taas Eddard vetäytyi takaisin Talvivaaraansa.

Kun rauhaa on kulunut pitkän aikaa, kuningas Robertin viholliset, sekä Pohjolasta että Etelästä, kokoontuvat. Hänen lähin neuvonantajansa on kuollut hämärissä olosuhteissa, ja jopa hänen oma kuningattarensa tekee salassa omia, pahoja suunnitelmiaan. Kuningas Robert pyytää Eddard Starkin apua, ja Eddard sekä hänen perheensä joutuvat osaksi valtataistelua seitsemästä kuningaskunnasta. Hovin sisällä tapahtuva juonittelu ja valtataistelu johtavat sotaan eri perheiden ja niiden herrojen välillä.

Suurin uhka kuningas Robertia kohtaan on kuitenkin murhaavan lohikäärmeherran kaksi lasta, poika ja tytär, jotka ovat kasvaneet aikuisiksi. He ovat maanpaossa, mutta ovat saaneet turvapaikan Dothrakien alueelta. Valtaistuinpeli julkaistiin alun perin kahdessa eri osassa, vuosina 1997 ja 1998

Parasäänikirja.com:in ajatukset Game of Thrones äänikirjasta – Valtaistuinpelistä

Meidän mielestämme parasäänikirja.com:illa koko Game of Thrones -sarja on ehdottomasti pakko kuunnella tai lukea, ja äänikirjaversio on erittäin hyvä. Se on olemassa englanniksi ja suomeksi, mutta suomalainen kertoja on enemmän mukaansa tempaava. Vaikka et ikinä olisi lukenut tai nähnyt Game of Thronesia aikaisemmin, suosittelemme sinua ehdottomasti kuuntelemaan äänikirjaversiota. Tämä tarina on erittäin jännittävä, ja joudut aivan varmasti koukkuun.

Tässä ensimmäisessä Game of Thrones -äänikirjassa pääsemme tutustumaan kaikkiin seitsemän valtakunnan eri perheisiin ja tarinaan siitä, miksi maailma näyttää siltä kuin se tällä hetkellä näyttää. Tosiasiassa tämä on kuitenkin vain alkua tarinalle, joka osoittautuu myöhemmin eeppiseksi.

Jos et vielä ole Nextory asiakas, ehdotamme, että ryhdyt sellaiseksi tänään, ja hyödynnät 14 ilmaista päivääsi, joilla pääset heti Game of Thronesin eeppisten taisteluiden pariin. Me annamme tälle Game of Thrones -äänikirjalle 8/10 pistettä.

 • Äänikirjan julkaisupäivä: 2012-05-16
 • E-kirjan julkaisupäivä: 2011-07-12
 • Lukija: Roy Dotrice englanniksi
 • Lukuaika:  33 tuntia 45 minuuttia englanniksi

Kuninkaiden koitos

Sinä yönä, kun lohikäärmeet syntyvät, päivä valkenee lopulta ja komeetan häntä leviää tulen ja veren punaisena, upeana ja samalla pelottavana. Kuin juuri taottu, tulikuuma miekka, komeetta repii taivaalle uuden haavan – uusi aikakausi on alkamassa.

Kuninga Robertin kuoleman jälkeen hänen veljensä Stannis pitää itseään valtaistuimen perijänä. Hän ei kuitenkaan ole ainoa paikan havittelija. Seitsemässä kuningaskunnassa vallitsee kaaos, ja suvut ovat valmiita taistelemaan vallasta. Käynnissä on sota, jonka aikana kehenkään ei ole mahdollista luottaa. Odotettavissa on veljesmurha, insestiä, mustaa taidetta, kerjäläispojaksi pukeutunut prinsessa, lääkäri, jonka hallussa on tappava myrkky ja maantierosvo, joka jättää vuoret vieraillakseen laaksossa. Tämän sodan voittaa se, jonka olki on vahvin ja sydän kovin, ja kuolema vaeltaa koko ajan yössä. Kun kuningas taistelee toista kuningasta vastaan, koko maa vapisee kauhusta.

Parasäänikirja.com:in ajatukset Game of Thrones äänikirjasta – Kuninkaiden koitos

Tässä toisessa Game of Thrones -äänikirjassa pääsemme seuraamaan sitä kaaosta, joka vallitsee kuningas Robertin kuoleman jäkleen. Juonittelu ja kuolema ovat nyt akipäivää koko valtakunnassa. Martin onnistuu saamaan sinut kuuntelijana samaistumaan, ja jännitys on taas aivan sietämättömällä tasolla.

Myös tämä Game of Thrones -äänikirja on erittäin liikuttava, ja tulet varmasti uppoutumaan seikkailuun. Jos et vielä ole Nextoryn asiakas, suosittelemme sinua liittymään tänään ja hyödyntämään 14 ilmaista päivääsi päästäksesi kokemaan Game of Thronesin eeppisen taistelun. Annamme tälle Game of Thrones -äänikirjalle 8/10 pistettä.

 • Äänikirjan julkaisupäivä:2014-05-15
 • E-kirjan julkaisupäivä: 2012-05-16
 • Lukija: Roy Dotrice englanniksi
 • Lukuaika:  36 tuntia 35 minuuttia englanniksi

Miekkamyrsky

Tarinan seitsemän kuningaskuntaa ovat maailma täynnä villiä kauneutta ja voimakasta taikuutta. Siellä on kuitenkin myös petosta, ahneutta ja kunnianhimoa, ja aateliset ja villit, sankarit ja roistot, vapaat ja orjat kamppailevat selviytyäkseen ja löytääkseen omat kohtalonsa.

Taistelut valtaistuimesta ovat väkivaltaisia ja kiihkeitä, ja sota jatkuu yhtä suurella voimalla. Uusia liittoja ilmestyy ja vanhoja puretaan. Ystävistä tulee vihollisia ja taistelut päättyvät rauhaan. Juonittelua riittää, mutta niin myös ystävyyttä ja rakkautta, rohkeutta ja uhrauksia. Lannister-talon Joffrey hallitsee Kuninkaansataman valtaistuinta. Tämä nuori ja hemmoteltu poika hallitsee seitsemää valtakuntaa kunnianhimoisen äitinsä auvstamana. Hänen suurin kilpailijansa, loordi Stannis, on voitettu. Mutta Robb Stark, joka hallitsee koko Pohjolaa, voittaa jatkuvasti sodassa ja taistelee kovaa Joffreyta ja Lannisterin taloa vastaan.

Samalla Daenerys liikkuu verellä värjätyn autiomaiseman yli idässä. Tämä maanpaossa oleva kuningatar pitää hallussaan maailman kolmea viimeistä lohikäärmettä. Hänen tavoitteensa on selvä kun hän kokoaa voimansa vallatakseen Kuninkaansataman ja eräänä pivänä nausta valtaistuimelle.

Menneellä aikakaudella tapahtui voimakas ilmastonmuutos. Kesät kestivät vuosikymmeniä, ja niitä seurasivat eliniän kestävä talvi. Pohjoisimmassa Pohjalassa sijaitsi jäämuuri, jota vartioi elämänsä tehtävälle suojella seitsemää kuningaskuntaa fantomeilta, kylmyydeltä ja tuntemattomilta vaaroilta pyhittänyt veljeskunta.
Kaukana muurin takana elelevät roistot, erillään ihmisistä ja omien lakiensa mukaan. Yhdessä erinäisten mystisten olentojen, kummitusten ja aaveiden kanssa, ne valetavat nyt vuorien yli ja etelään päin.
Kuka osaa ennustaa tulevaisuutta, kun jää kohtaa tulen?

Parasäänikirja.com:in ajatukset Game of Thrones äänikirjasta – Miekkamyrsky

Kolmannessa Game of Thrones -äänikirjassa kaaos valtaiustimen ympärillä jatkuu, kun koko valtakunta ei hyväksy uutta kuningasta. Koska äänikirjassa hypitään villisti hahmosta ja tarinasta toiseen, pääset koko ajan kokemaan jotakin uutta. Tästä syystä haluat aina vain kuulla lisää, ja tulet luultavasti kuuntelemaan kirjaa myöhään yöhön asti.

Kolmas Game of Thrones -äänikirja on täydellinen sinulle, joka haluat päästä osalliseksi eeppistä seikkailua. Jos et vielä ole Nextoryn jäsen, ehdotamme, että liityt jo tänään ja hyödynnät 14 ilmaispäivääsi päästäksesi mukaan Game of Thronesin eeppiseen taisteluun. Annamme tälle Game of Thrones -äänikirjalle 9/10 pistettä.

 • Äänikirjan julkaisupäivä: 2014-08-15
 • E-kirjan julkaisupäivä: 2012-05-16
 • Lukija: Roy Dotrice englanniksi
 • Lukuaika:  47 tuntia 32 minuuttia englanniksi

Korppien kestit

Vuosia kestäneiden, katkerien taisteluiden jälkeen, vallitsee epävarma tulitauko. Robb Stark, Joffrey Baratheon, Renly Baratheon ja Balon Greyjoy ovat kaikki kuolleet, ja Joffreyn vain kahdeksanvuotias veli Tommen hallitsee Kuningassatamaa valtaa haluavan äitinsä, Cersei Lannisterin, valvomana, jonka omallatunnolla on sitä paitsi useita henkiä.

Taistelu seitsemän kuningaskunnan vallasta ei kuitenkaan ole ohi. Stannis Baratheon on matkannut muurin luo, Greyjoyt tekevät uusia suunnitelmia Rautasaarilla , Martellit haluavat koston prinssi Oberynin kuolemasta Dorniassa, kun taas Tarthin neitsyt Brienne lähtee suorittamaan mahdotonta tehtävää löytää Sansa Stark. Ja merten yli kantautuu huhuja, että lohikäärmeherran tytär olisi vielä elossa.

Aika on tullut viisaille ja kunniallisille, voimakkaille ja petollisille, aatelisille ja villeille, taikureille ja murhaajille, jaloille ja lainvastaisille. Kokoontumisissa luodaan uusia juonia, ja vaarallisia liittoutumia muodostuu, kun menneisyyden voimat ilmestyvät sotien ja kaaoksen jälkeen. Kaikki ovat jälleen kerran valmiita ryhtymään taisteluun valtaistuimesta.

Korppien kesteihin on kutsuttu monia, mutta vain harva selviää elossa.

Parasäänikirja.com:in ajatukset Game of Thrones äänikirjasta – Miekkamyrsky

Neljäs Game of Thrones -äänikirja on minun henkilökohtainen suosikkini. Kaiken sotimisen jälkeen tilaa on enemmän juonille ja poliittiselle pelille. Tästä huolimatta myös tämä äänikirja on väkivaltainen, mutta pidän henkilökohtaisesti Game of Thrones -äänikirjojen poliittisesta pelistä. Kirjassa on myös tilaa ja aikaa sille, että jotkut pienemmät hahmot kasvavat ja kehittyvät. Juuri pienemmät hahmot saavat enemmän tilaa, mikä tuo sarjaan lisäsyvyyttä.

Korppien kestit on täydellinen kirja sinulle, joka haluat jännitystä, kehittyneitä hahmoja ja mahtavaa dialogia. Jos et jo ole mukana Nextorylla, ehdotamme, että liityt tänään ja hyödynnät 14 ilmaista päivääsi sukeltaaksesi Game of Thrones eeppiseen taisteluun. Annamme tälle Game of Thrones äänikirjalle 9/10 pistettä.

 • Äänikirjan julkaisupäivä: 2014-10-15
 • E-kirjan julkaisupäivä: 2012-05-16
 • Lukija: Roy Dotrice englanniksi
 • Lukuaika:  34 tuntia 7 minuuttia englanniksi

Lohikäärmetanssi

Viides kirja sadusta, joka kertoo jäästä ja tulesta. Jatko Valtaistuinpelille, Kuninkaiden koitokselle, Miekkamyrskylle ja Korppien kesteille.

Seitsemän kuningaskunnan tulevaisuus on epävarmaa. Kaikkialla Västerosissa tapahtuu. Idässä Daenerys Targaryen hallitsee, ja hänen monet vihollisensa ovat valmiita riskeeraamaan kaiken tehdäkseen hänestä ja hänen kolmesta lohikäärmeestään vaarattomia. Eräs nuori mies lähtee vapaaehtoisesti etsimään häntä, mutta täysin eri syistä. Samalla Tyrion Lannister joutuu pakenemaan, ja hänen ihmeellinen seuransa, jonka kanssa hän liittoutuu, onkin jotakin aivan muuta kuin antaa ymmärtää.

Juonet ja petos, valtataistelu ja äkilliset kuolemat ovat alati läsnä. Lainvastaiset ja papit, ritarit ja taistelijat, aateliset ja orjat, kukaan ei ole turvassa, kukaan ei pääse pakenemaan. Monet tulevat kaatumaan, kun taas toiset kasvavat vahvemmiksi hämärän varjossa. Muutosten aikana kohtalon tuulet ja taistelu valtaistuimesta tekevät tästä hurjimman tanssin elämästä kuolemasta, minkä kukaan on ikinä nähnyt.

Parasäänikirja.com:in ajatukset Game of Thrones äänikirjasta – Lohikäärmetanssi

Viides äänikirja Game of Thronesista on mielestäni valmistelu tulevaa varten. Siinä tapahtuu tietysti paljon ja se on erittäin jännittävä, mutta seuraavasta äänikirjasta taitaa tulla vielä julmempi. Tässä kirjassa huomioni sai erityisesti Daenerysin takana piilevä hahmo, koska sieltä löytyvät ne piirteet, joita hallitsija tarvitsee. Mietin, josko hän ehkä kuitenkin tulee lopulta pääsemään valtaistuimen haltijaksi.

Lohikäärmetanssi on täydellinen valinta sinulle, joka olet jo kuunnellut aikaisemmat kirjat. Tämä on ensimmäinen kirja, jota uskon että kuuntelijan on mahdotonta ymmärtää kuuntelematta aikaisempia kirjoja. Jos et jo ole Nextoryn jäsen, suosittelemme sinua liittymään tänään ja hyödyntämään 14 ilmaista päivääsi, joilla pääset suoraan Game of Thrones taisteluun. Annamme tälle Game of Thrones -äänikirjalle 9/10 pistettä.

 • Äänikirjan julkaisupäivä: 2014-12-11
 • E-kirjan julkaisupäivä: 2012-10-10
 • Lukija: Roy Dotrice englanniksi
 • Lukuaika:  48 tuntia 52 minuuttia englanniksi

Parasäänikirja