Anna eroottisten äänikirjojen herättää sisimmät intohimosi eloon

Eroottiset äänikirjat – nauti top 10 -listastamme tänä kesänä

Ihanaa, että myös sinä haluat kokea sen aistillisen jännityksen, joita eroottiset äänikirjat tarjoavat. Olet varmaankin kuullut 50 Shades of Grey:sta, kirjasta, joita on myyty useampia kappaleita kuin Suomessa asuu ihmisiä. Kirjan suosio loi uuden aallon eroottisia kirjoja, jotka lanseerattiin pian myös äänikirjamuodossa. Markkinoiden kasvuun on myös vaikuttanut sosiaalinen hyväksyntä siitä, mitä on ok lukea ja kuunnella. Myös äänikirjasovellukset huomasivat, että eroottisten äänikirjojen suosio kasvoi, ja ne loivat siksi oman kategorian juuri niille äänikirjoille. Tällä hetkellä voit alkaa kuunnella eroottisia äänikirjoja Nextorylla täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan.

50 Shades of Greyn lisäksi, joka on kaikista suosituin, seuraavat kirjat ovat top 10 -listassa:

Nämä eroottiset äänikirjat ovat erittäin aistillisia ja saavat mielikuvituksesi heräämään eloon. Tulet janoamaan lisää, kun kuuntelemaan – janoamaan läheisyyttä. Kaikki viittaa siihen, että näiden kirjojen suosio tulee jatkamaan kasvuaan. Jos haluat päästä tuntemaan omia intohimojasi ja fantasioitasi, eroottiset äänikirjat ovat täydellisiä. Älä unohda kuulokkeita kotiin ja nauti kuuntelusta!

Missä eroottiisa äänikirjoja voi kuunnella?

Ehdottomasti paras vaihtoehto on aloittaa kuuntelu täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan Nextory -palvelun välityksellä. Myös BookBeatilla on mahtava valikoima eroottisia äänikirjoja, ja palvelu tulee varmasti tyydyttämään kaikki tarpeesi. Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin pääset suoraan Nextoryn valikoimaan eroottisia äänikirjoja.

Jos sinusta tuntuu, että Nextory ei sovi sinulle, tai haluat jatkaa kuuntelua ilmaiseksi, voit jatkaa palveluiden Storytel tai BookBeat kautta. Jos klikkaat linkkiä, pääset kokeilemaan ilmaiseksi heillä 14 päivän ajan.

Miksi eroottiset äänikirjat ovat niin suosittuja?

Monet uskolliset kuuntelijat pitävät eroottisissa äänikirjoissa eniten siitä, että tarinat sopivat tavalla tai toisella heidän omiin fantasioihinsa. Löydä omia eroottisia fantasioitasi, joista et välttämättä ennen edes ollut tietoinen, ja kehitä sisäistä intohimoasi. Millainen seksuaalinen nälkäsi on, ja mikä tuo sinulle täydellisimmän nautinnon? Monet löytävät sisäisen halunsa kuuntelemistaan tarinoista, ja halu, joka ei aikaisemmin ollut päässyt valloilleen, löytää oikean paikkansa.

Kirja, joka mullisti elämiä

Kaunis ja viaton Anastsasia Steele on collegen viimeisellä luokalla, kun hän tapaa Christian Trevelyan Greyn, uskomattoman komean, seksikkään ja maailmankuulun nuoren multimiljardöörin tumalla menneisyydellä ja pimeillä himoilla. Anastasialla ei ikinä ole ollut poikaystävää, eikä Grey ole rakastanut ketään. Hän on kuitenkin harrastanut seksiä, paljon seksiä.

Parasäänikirja